Gärningsman 4

Skrivet 2009-11-19 @ 20:21:30

Jag sitter och bläddrar i en pärm hemma för att hitta mina anställningsbevis. Jag fastnade på en rapport från polisen. Jag och några vänner hamnade i bråk i ett köpcentrum för några år sen. Tjugo pers mot oss fyra och hela grälet gick ut på att vi hade en godispåse som vi inte ville dela med oss av. HAHA asså nu kan jag skratta åt det men det var fan inte roligt då. Förstår inte att det finns sånna skitungar som går runt och letar bråk och göra så onödiga saker.

Här är två utdrag ur anmälan:

"En flicka, gärningsman 4, stod och puttade på Sandra och när Sandra skulle gå, knuffade flickan till henne så att hon ramlade mot en glasruta"
-----
"Gärningsman 4 är ca 165 cm lång, har svart, vågift, långt hår. Hon var iklädd en mörk jacka. Flickan har en sned näsa och kan vara piercad i den."

Hahaha jag skrattar ihjäl mig! Att de skrev så i rapporten! Hade de fått tag på tjejerna och de hade fått läsa rapporten hade vi hamnat i bråk igen för att vi sa att hon hade sne näsa.

Jag tänker inte gå in mer på vad som hände eller vilka som var med eftersom jag fortfarande bor i kista och det de där personerna skulle väl inte banga på att bråka igen. Ville bara visa er det roliga eftersom jag vill ha en rolig blogg :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahahaa... jag skrattar iaf här hemma!

Var dessutom noga på mc bara för att fråga om de har chip eller inte... också att inte förglömma!! Godkänna både kod och betalningen! :)

2009-11-19 @ 22:57:57

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0