Donkenfamiljen

Skrivet 2009-11-26 @ 20:12:05
Det är faktiskt kul på jobbet nu för tiden. Det var rätt dött för några veckor sen och då hade vi liksom lite tid att prata med varandra så nu är alla lite öppnare. Jag och azim som alltid hatat varandra skojar med varandra hela dagarna nu. Azim är en sånhär person som skrattar så roligt så att alla andra bara börjar skratta med när han skrattar, så när han skrattar åt mian skämt skrattar jag också bara för att han gör det. Vi har blivit som en liten mcdonalds familj!

Måste bara säga att azim är så jävla rolig men man skrattar åt honom, inte med honom, haha. Han säger alltid så roliga saker, han är inte bäst på svenska så det blir massa roliga fel hela tiden. T ex skulle han häromdagen berätta att han hade skrämt sin kompis så att han ryckte till och kastade massa grejer omkring sig:

"..aa och min kompis, han sitter där, tänker sina tankar.." hahaha tänker sina tankar, ett nytt uttryck på jobbet!

Och sen så pratade han med Piotr om frysen som krånglade "..nu vi stänga av frysen, vi måste ta ut allt. Det är is där uppe, sen isen ska bli vatten och rinna ner..." och när han sa det till Piotr så var han så glad som om han kommit på värsta nya grejen och jag la mig i "Men azim, det heter att ni ska frosta av frysen! Det är ganska vanligt"

Och igår kom azim och ville att jag skulle klia honom i näsan (han var inte seriös). Men jag och azim ska fortfarande skjuta varandra när vi ska på lasergame med jobbet!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0