Dålig room service

Skrivet 2009-11-12 @ 22:04:44
Hej allihopa! Just nu sitter vi på vårt hotellrum och väntar på room service. Vi är så slut så vi beställde upp nachos på rummet men de är tio minuter sena. Det är sjukt pinsamt att prata engelska eftersom alla som bor här är så grymma så vi försöker liksom hålla oss undan det. T ex så köpte vi våra tunnelbanebiljetter i en automat och när vi var på matbutiken och köpte godis handlade vi i en sån här snabbkassa där man scannar in allting själv.

Vi tog tunnelbanan till hotellet från flygplatsen. Fyfan säger jag bara! Tunnelbanan var riktigt sunkig och man behövde typ öronproppar för att det lät så mycket. Jag är inte förvånad om alla londonbor har hörselskador. Dessutom tog tunnelbaneresan över en timme! Men trots att det var segt så har vi haft ett jäkla flyt idag: vi landade 30 min tidigare för att vindarna blåste rätt, våra väskor kom på bandet precis när vi kom dit och vi behövde inte vänta mer än två minuter på tunnelbanan.

Gah nu kom room service, det tog 40 minuter och de sa 20! Och guess what, han hade bara en nachotallrik med sig. Den andra skulle komma om fem minuter men det betyder väl kanske en kvart. Jag tänker inte ge någon dricks!
Kommentarer
Postat av: ireen

hatar tunnelbanor hahahahah allt bra?

2009-11-13 @ 20:46:13
URL: http://sunshinegirlie.blogg.e

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0