Chipläsaren fungerar inte på McDonalds

Skrivet 2009-11-06 @ 17:04:38
Btw så är det där med chippet väldigt irriterande på jobbet. McDonalds vägrar nämligen att sätta dit en klisterlapp om att man måste dra kortet, bara för att det är fult typ. Chipläsaren fungerar helt enkelt inte.

När jag ser att gästerna börjar ta upp sina kontokort brukar jag säga "Du kan dra kortet där nere" innan jag går iväg och plockar ihop maten eftersom de flesta börjar med att stoppa in chippet och sen undrar varför det inte fungerar. Här kommer det tre exempel på de här jäkla problemen..

Här om dagen kom det in en gubbe och så började han ta upp sitt kort:
- Du kan dra kortet där nere
- Va?
- Man måste dra kortet där nere
- Men ja lugna ner dig jag är på väg!
(skitsur)
Herregud vad med skit man får ta! Jag har verkligen börjat tröttna på att dumförklaras av alla gäster, de lyssnar inte ens på vad man säger.

en annan tant kom in och skulle betala med kort:
- Du kan dra kortet där nere
- Fungerar inte chippet?
- Nej det gör det inte så man måste dra kortet
- Det borde ni verkligen fixa för det är en säkerhetsåtgärd och en dag kommer en kund vägra att handla för att chipläsaren inte fungerar!!

Jaha... gå och ät någon annanstans då?

En annan som skulle betala med kort:
- Du kan dra kortet där nere
- Det är ingen såndär maskin som kopierar kortet?
- ... nej?
- Nej okej bra, man vet aldrig
hahaha jag hade verkligen lust att svara "JOO!" när han frågade det! Om den skulle kopiera kortet skulle jag väl inte berätta det för honom? Hahaha
Kommentarer
Postat av: jess

haha jaa dessa kunder kan man bli gråhårig på!

2009-11-06 @ 18:49:34
URL: http://theshedevil.blogg.se/
Postat av: sanna

haha serviceyke är skiiiiit men ack så kul ibland. Jga har vänner osm jobbar på donken och får höra skräckhistorier! haha

jag själv jobbar i taxiväxeln, dör är det ofast fulla människor som skriker i luren "VADDÅ !% MINUTERS VÄNTETID? JÄÄÄVLA HORA"

men igår gjord ejga bort mig, jag har en knapp som jag kan trycka på så de inte hör mig men jag hör dem. så glömde jag trycka in den och säger till min kollage, hur fan ska jag veta fastpriset mellan lundsbrunn o vara det har vi ju inget" så hör jag i telefonen "hallå? förlåt om jag ställer till med problem". snacka om att jag skämdes. haha

2009-11-09 @ 03:41:31
URL: http://buckwheat.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0