Blodprov

Skrivet 2009-11-23 @ 15:39:10
Nu är jag hemma från jobbet. Pappa kom förbi och käkade och jag såg minsann till så att han fick i sig rejält mycket, haha. Sen stannade han kvar i stan i 50 minuter så att vi kunde ta sällskap hem. Han skrattade gott åt att han hade fått i sig både en stor milkshake (5 dl) och en stor kaffe (4 dl). Självklart till en bigmac meny och en äppelpaj. Så går det när man handlar hos mig!

Jag är trött som jag vet inte vad nu. Jag kanske ska bege mig till vårdcentralen och ta det där jävla blodprovet någon gång. Ska försöka göra det på onsdag. I fredags var jag påväg att åka dit men precis när jag skulle gå upptäckte jag att jag inte kunde hitta mitt leg så jag sket i det. Typiskt nog så hittade jag det i ett dolt fack i väskan när jag kom hem, jag hade haft det med mig hela dan! Idag var jag på utbildning på posten, imorgon ska jag till tandläkaren men på onsdag ska jag försöka åka dit. Egentligen vill jag bara lägga mig och sova tills imorgon nu men jag lyckades boka en plats på kvällens skivstångspass så det är bara att ta sig i kragen och åka till friskis. Tror jag ska ta bilen, jag är så lat, haha. Nemen nu ska jag sova en halvtimme iallafall.
Kommentarer
Postat av: Svensken!!!!

Alltså det här börjar bli tråkig , vi hör knappast någonting om dina fötter längre.Snälla så kan vi bara inte fortsätta.

2009-11-23 @ 19:05:36

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0