Vi vann matchen!

Skrivet 2009-05-12 @ 23:53:16

tjalalala.. tjalalala.. vi vann matchen med 4-1!
Asroligt men kände mig lite lost på planen, var typ ett år sen jag spelade fotboll sist. Men fick beröm från de andra efter matchen så jag hoppas att jag spelade okej, haha. Men jag fick sjukt ont i luftvägarna i första halvlek, det var som om någon tog tag om min strupe och för varje andetag var jag tvungen att ta i för att få ner någon luft och sen började det pipa när jag andades. Förstår inte vad problemet är. Det gör lite ont fortfarande men det går väl över under natten.

Hade glömt bort hur det var ute på planen, vilket krig det var. Nuddade det andra lagets biffigaste tjej i en kamp om bollen och hon utbrast "jaha" och så typ gav hon sig på mig istället för bollen, haha crazy woman! Men den närkampen slutade med att hon snubblade på sig själv och ramlade, försökte typ få mig att snubbla över henne.
En annan tjej satsade på att få in sin knytnäve i min navel, haha. Jag täckte henne när deras lag skulle slå en hörna och så vänder hon sig om när bollen är emellan oss och kör in sitt finger i min navel och fortsätter med knytnäven. Haha jag började typ garva.

Men vi ägde sönder. Tycker dock lite synd om Helena som sköt världens skott på mål men missade med någon centimeter varje gång. Aja nu ska jag tvätta bort krigsmålningen i ansiktet (ja vi spelade med krigsmålningar), tror att det var den psykningen som säkrade vår seger.. eller inte.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0