Varför har jag ångest?

Skrivet 2009-05-07 @ 18:16:51
Jag har en sån ångest från igår, vet inte riktigt varför. Jag har mina olika teorier:

1. Min studentskiva är över, jag kommer aldrig ha en egen studentskiva igen

2. Jag trampade på en glasbit med klacken så att jag ramlade ner på rumpan mitt på dansgolvet. Tänk dig en lagom stor glasbit på ett stengolv, svinhalt! Fick hjälp upp fort av killarna men jag ramlade ändå! Pinsamt. Men nu är jag mest glad över att jag inte landade på mer glas för då hade det kunnat gå illa.

3. Under middagen så delade vi ut diplom till alla i klassen och så blev de Klassens hungrigaste, klassens soffpotatis osv. Meningen var att alla skulle få snälla saker och så fick jag klassens humörsvängningar... vad hände där liksom? :P
Sen skulle Karro få sitt diplom sist av alla och vi hade utsett henne till klassens party. Det var inte mitt förslag men i sista sekund så blev det jag som skulle dra motiveringen. Jobbigt att dra en motiering till något man själv inte kommit på. Men det slutade med att det bara kom ut fel. Istället för att säga att Karro alltid är redo för party så sa jag att Karro prioriterar alkohol... så det blev jättefel men jag kunde liksom inte hitta orden. Vissa i klassen trodde att jag försökte ge igen för att jag fick klassens humörsvängningar. Men så var det ju absolut inte.

Ångest har jag iallafall och det är jättejobbigt.
Kommentarer
Postat av: Anonym

var kan man se bilder:)

2009-05-07 @ 22:35:31

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0