Tuggummi-rumpa

Skrivet 2009-05-11 @ 21:07:28
Okej nu skriver jag inlägget om Maffs rumpa!
På religionslektionen idag hade jag och wikner våra ben i maffs knä och tryckte ner honom riktigt ordentligt i stolen. När vi skulle gå ifrån lektionen reste sig maff och sen tittade han ner på stolen och såg ett gammalt tuggummi utsmetat på stolen och sa "Haha jag kände att det var lite klistrigt när jag skulle resa mig!" och sen var det inget mer med det. Men så gick maff före mig och jag såg att han hade fått två stora vita tuggumifläckar på sina svarta jeans, mitt på rumpan!

Jag bara stod och skrattade och pekade på hans rumpa och han fick panik och började backa emot mig och ville att jag skulle pilla bort det. Ofta att jag ska pilla på hans rumpa liksom! Sen berättade maff på skoj för läraren att han hade ett problem, och så visade han fläckarna. Läraren sa att han skulle gå ner och prata med vaktmästarna. Självklart menade hon att han skulle be vaktmästarna se till så att resten av det gigantiska tuggummit. Men maff missuppfattade det där och sa skräckslaget till mig att jag skulle följa med till vaktmästarn för maff ville inte vara där själv om de skulle pilla på hans rumpa!

Han löste iallafall problemet med att ta på sig sin kofta han hade i skåpet. Ingen annan förutom jag har märkt det men maff har två likadana koftor, en i svart och en i beige, han hade den beiga idag. Men koftan var lite kort så han drog upp byxorna och då skrattade jag ännu mer. Under hela den här händelsen har jag gått runt och småfnittrat, jag tyckte att det var skitkul. Sen när vi trodde att problemet var läst och vi satt och åt mat i matsalen kom en lite töntig/konstig kille från basketlaget med exakt samma kofta som Maff och alla i vår klass börjar skratta. Sen börjar den där killen prata om sina kläder och så sa han "jag har en svart också" och då höll jag på att sätta maten i halsen och maff vände sig om och sa med ljus röst "inte den svarta också!?" men sen visade det sig att han pratade om en annan kofta. Men det var kul så länge det varade!

Det var historien om maffs rumpa!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0