Pinsam eurovision

Skrivet 2009-05-14 @ 22:25:35

Jag låg i sängen med datorn på magen och förberedde en redovisning när det började låta som satan. Och illa lät det också, jag fattade inte vad det var först men jag blev riktigt irriterad. Men sen gick ljuset upp för mig, det var semifinal i eurovision. Och det låter verkligen illa, man undrar verkligen hur de där bidragen har kunnat vinna i varje land. Okej de tänker nog samma sak om Sverige i år men väldigt många andra länder är ju totala katastrofer!

Norges bidrag som är vinsttippat suger.. det är verkligen inte bra. Det är för mycket av allting, och helt plötsligt så ska snubben byta ton eller vad han nu vill kalla det i refrängen och det passar inte alls till fiolmusiken i bakgrunden som påminner mig om Vasaloppsmålet i Mora då det spelas fiolmusik dygnet runt.

Det var något annat land också där det var en duett med en kille och en tjej. Tjejen sjöng så otroligt falskt och hennes roll i det hela var liksom bara att stå och skrika ut höga toner. Hörde hur mamma började asgarva inne i vardagsrummet. Måste hitta nått klipp på youtube på det sen!

Så länge får ni lyssna på Norge. Tycker du att deras bidrag är bra? Försvinn från min blogg!

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0