Min studentskiva!

Skrivet 2009-05-07 @ 17:23:49
Igår hade jag min studentskiva! Det var sjukt kul och var drag ända fram till stängning, lyckat! Det blev faktiskt väldigt mycket folk, jag var rädd för att det bara skulle bli segt men det var helt proppfullt på dansgolvet och typ på alla andra ställen också.
Middagen var väldigt lyckad och vår gamla kemilärare Nisse var där och visade lite kemiska experiment så det blev som lite trolleri som alla föräldrar älskade, haha. Sen höll Nisse tal också och det var jätteroligt, han borde bli komiker. Vår handledare Oskar som var utklädd till kung visade lite andra trix och sen höll även han ett tal och pratade om vår utveckling på thorildsplan. Han beskrev läget idag som "Still confused, but on a higher level" haha!

Lambo sjöng vi bara tre gånger tack och lov, en gång för tjejerna, en för killarna och sist för lärarna. I slutet på middagen blev det lite bråttom med att hinna med allt, tiden gick ju så fort!

I början av middagen så var jag faktiskt lite nere, jag hade stressat som jag vet inte vad för att hinna dit i tid och fixa med bordsplaceringar och grejer, jag kom först knappt in på mitt leg eftersom jag ser så annorlunda ut där och sen fick jag återbud av fyra av mina kompisar som skulle komma på eftersläppet. Kändes sjukt surt att fyra av sju lämnade återbud samma dag. Men vad ska man göra.. efter ett tag tänkte jag inte mer på med men det kändes jävligt surt i början av middagen. Sen blev det inte bättre av att Sebbe satt och frågade om han fick åka hem tidigt och sa att han "hade glömt hur sega middagarna var". Men han drog hem sen för han kände ingen där och ville typ bara stå i ett hörn och då sa jag åt honom att åka hem för om han inte har roligt så har inte jag roligt eftersom jag måste stå med honom och jag tänkte inte ha tråkigt på min studentskiva.

Kom väl hem en liten bit över fyra och frös som en jäkla nakenråtta. Ställde klockan på åtta men när jag vaknade kändes det som om jag hade feber och det gjorde ont i halsen. Blev nog lite sjuk av att gå från gamla stan till centralen och sen sitta och vänta på bussen ute i kylan. Jag hade ju inte direkt mycket kläder på mig.
Så jag stannade hemma idag! Hörde nyss att det bara var 9 personer i skolan idag.

Bilder kommer senare, just nu har Mitra min kamera hemma hos sig.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0