Körlektion 5

Skrivet 2009-05-04 @ 21:24:56

Hade körlektion idag. Vi åkte ut till drottningholm och in i nån jäkla skog och körde liten landsväg. Det gick hur bra som helst och mina vanliga misstag som t ex att jag glömmer att "hoppa" växlar, titta mycket i backspegeln osv nämndes inte en ända gång. Det kändes underbart men på ett sätt lite onödigt, det där kunde jag liksom... låt oss göra nått som jag tycker är riktigt svårt! För en gångs skull kände jag att jag tyckte om C30n som jag annars spyr på. Länge leve etanolbilar säger jag nu!

Nästa lektion ska vi köra stadstrafik, panik! Jag kommer typ aldrig boka in min nästa körlektion bara för att jag vet att det är dags för stadstrafik. Det var så lugnt och skönt där ute i skogen, hetsig innerstadstrafik låter inte lockande! Nemen jag har ändå inte planerat att boka in någon lektion de närmaste två veckorna för det är smockat med prov och skivor så det går helt enkelt inte.

Jag får välja mellan att köra stadstrafik eller backa nästa lektion, men det känns jävligt onödigt att ta en hel körlektion till att backa, det kan jag träna på med pappa. Men fan vad förbannad jag blir när jag ska backa med vår elefantbil där jag inte ser ett jävla piss. Jag blir alltid sur och svettig när jag tränar backning, ska nog ha bikini nästa gång jag ska träna backning... not.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0