Halkbanan

Skrivet 2009-05-19 @ 23:12:22
Nää det var tråkigt att skriva labbrapporter så tänkte att jag kunde skriva lite om halkbanan istället!

Vi var fyra killar och fyra tjejer så vi satte oss en kille och en tjej i varje bil. Snubben som höll i allt frågade om det var någon som ville börja och killen bredvid mig ville börja och sen bestämdes det att jag skulle dela bil med honom. Sen fick vi lite frågor och svara på medan den där snubben gick iväg och gjorde något. Första frågan var "vad är en bromssträcka?" och killen jag ska köra med, Dennis hette han,  frågar gruppen "Är det någon som har läst någon teori? Jag har inte ens köpt boken". Gissa om jag blev nervös då, jag skulle ju köra med den där killen!
Men jag som har läst teorin fick förklara det här med bromssträcka för resten av gruppen, kände mig duktig.

Sen bar det av ut på banan, Dennis körde lite ryckigt och gillade att gasa på lite i början. Sen när vi började snacka lite fick jag veta att han bara var 17 år gammal, fick lite mer panik. Han körde lite galet i början så snubben i tornet ropade i radion att han skulle ta det lite lugnt för "Sandra vill känna sig säker i bilen" haha.

Men det var skitkul, fick lite ont i foten av allt stampande på bromsen men det var det värt. Killen i tornet var jävligt skönt också, satt och manglade kommentarer i radion. När jag skulle köra i 80km/h på det hala väglaget och bromsa så stannade jag mellan 90 och 100m skylten och då började han snacka igen "Jaså Sandra, du är med i 100 metersklubben?" haha men sen fick alla andra också höra den för det gick liksom inte att stanna tidigare.

Det roligaste var när vi körde i 70km/h ut på det hala och så skulle den andre i bilen dra åt handbromsen medan man själv tryckte ner kopplingen. Haha shit jag var först ut av alla eftersom vi var bil nummer ett och det var vi tjejer som fick börja med den övningen, jag hade ju ingen aning om vad som skulle hända. När dennis drog i handbromsen så började bilen snurra som fan, haha jag bara satt och skrattade och vred ratten åt olika håll men lite farligt var det, åkte nästan in i slänten för att den sladdade iväg så snett. De andra tjejerna måste ha fått lite panik när de såg hur vår bil for iväg.

Men nu är det över, bara teorin och uppkörningen kvar då. Lär väl bli en bit in på sommaren...
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0