Fadderbarn

Skrivet 2009-05-19 @ 15:32:55

På vägen hem idag såg jag min kompis gamla fadderbarn från grundskolan. Vi i mellanstadiet fick varsin fadderelev från lågstadiet, skitgulligt.

Jag kommer ihåg den där tiden med fadderbarnen, fyfan säger jag bara. Jag kommer ihåg när vi fick våra fadderbarn, då ställde de faddern bredvid barnet och så fick man hälsa och sådär. Alla var glada och tittade ner på sina söta små fadderbarn. Jag tittade upp på mitt fadderbarn som nästan var längre än mig. Mitt fadderbarn hette Naima, kom från afrika, såg ut att ha käkat lite för många bullar och så sa hon fuck you till mig. Härlig unge. Alla tyckte om sina fadderbarn som om de var syskon men jag hatade mitt fadderbarn, hon var ju hemsk. Det värsta var typ när alla bar sina fadderbarn på ryggen och höll på, shit jag skulle aldrig ha kunnat lyfta mitt fadderbarn en centimeter över marken!

Jag minns att jag hade en turkos nyckelring som såg ut som en diamant och den vill Naima ha. Men hon fick den inte och då blev hon skitsur och sa att hon faktiskt borde få den. Tror att det var där någon gång som hon sa fuck you till mig.

Tack och lov så flyttade Naima till typ USA efter några veckor.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

HAHAHAHA jag ser de famför mig :) haha skit roligt!

2009-05-19 @ 20:15:19

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0