Cocio

Skrivet 2009-05-02 @ 22:24:13
Jag är med i userneeds Sverigepanel och det innebär att jag då och då får lite olika enkätundersökningar i min mail och om jag svarar på frågorna så är jag med och tävlar om olika grejer som jag aldrig kommer vinna. Nu har jag deltagit i två helt värdelösa undersökningar. Igår var det en sjukt lång undersökning om öl med dumma frågor som "Vilket ölmärke dricker man när man har roligt med sina vänner?" "Vilket öl passar till alla tillfällen?" "Vilket ölmärke skulle du vilja synas med?" osv.

Och nyss deltog jag i en undersökning om nån jävla chokladdryck som ska lanseras i Sverige. Man fick läsa typ fem olika beskrivningar av produkten och svara på om texten skulle påverka försäljningen positivt eller negativt och om man själv skulle vilja köpa produkten. Sen kom det upp massa bilder till varje beskrivning också och så skulle man svara på samma frågor om bilderna. En sak som är säkert är att jag aldrig kommer köpa chokladdrycken Cocio för att jag är så trött på skiten.
Det ironiska är att jag är laktoskänslig och köper därför aldrig chokladdrycker!

Haha nu kom ett mail om att det har förekommit tekniska problem så jag måste göra om undersökningen om Cocio, haha aldrig!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0