Årets misstag

Skrivet 2009-06-25 @ 23:24:31
Igår låg jag på klipporna vid Fredhäll och solade med AnnaMaria, Zandra och Ansu. Vi var där i typ fyra timmar. Jag var rätt kaxig efter Egypten och vägrade bada i det äckliga vattnet och påpekade att jag var van vid klart och blått vatten. Sen var jag kaxig i solen också och sa att jag var van vid 40-50 graders värme när de andra påpekade hur varmt det var. Jag smorde inte in mig, brände mig inte i Egypten och nu var vi ju i Sverige. Oj vad korkad jag känner mig, såg ut som en räka när jag kom hem. Och jag har fått märken i ansiktet efter mina solglasögon eftersom jag hade dem på mig hela dagen, BIG MISTAKE!

När vi kom hem från Egypten tittade patrick på oss besviket och sa "ni är ju inte så bruna" men när jag kom hem igår lät det annorlunda, "NU syns det att du har vart i solen"

Känns extra surt eftersom jag hade en axelbandslös bikini i egypten för att inte få linjer i igår hade jag en annan bikini och nu jävlar finns det linjer ska jag säga er. Och jag som ska jobba imorgon.. tur att det inte finns något som heter McShrimp på donken för då hade ju ironin vart på högsta nivå.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0