Flaket var bäst!

Skrivet 2009-06-05 @ 22:55:00

Det var ju jättedåligt väder igår och precis efter utspringet började det spöregna. Men alla var hur taggade som helst på flaken ändå! Det var nästan roligare att det regnade för då brydde man sig inte om att det sprutades massa öl, man blev dränkt hur som helst. Jag, Sebbe och Patrick hade fula regnkappor på oss men det hjälpte ju inte när folk drog av luvan och hällde ner öl i nacken på oss, haha. Ett flak gick sönder vid skolan så vi stod stilla väldigt länge innan vi kom iväg för det andra flaket blockerade för alla andra men det var fullt ös på alla flak ändå och alla hoppade upp och ner som galningar. Sen stod vi och skrek och vinkade till folk hela tiden och alla blev så glada när vi kom för där stod vi i skitvädret, dyngsura men hade ändå så jävla roligt. Vid plattan blev det lite stopp i rondellen också och då passade folk från andra flak på att bada i fontänen, vilka galningar det var ju 6 grader ute! En fotograf sprang fram till vårt flak och fotade oss massa, haha!

Jag sprutade inte min dricka utan drack den själv, alla andra sprutade tillräckligt. Kände att jag var full först när jag gick av flaket och då jävlar sprang jag och karro som idioter för att sätta oss bakom en buske och kissa. Det var riktigt nära att det gick illa där! Tydligen så pissade typ alla killar längst bak på flaket eftersom det aldrig blev någon kisspaus och sen sprang alla och pissade på skolan när vi hade stannat. Skrattade så mycket när jag såg hur alla 50 pers som var på vårt flak sprang iväg med panik i ögonen för att de höll på att kissa på sig, haha oförglömligt!

Min mössa överlevde utan fläckar tack vare mitt mösskydd! Fick ju en del ölburkar vända rakt över mössan. Jag hade en engångskamera med på flaket som jag ska försöka framkalla digitalt så det blir mer bilder då!

 

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0