Sony Ericsson W995

Skrivet 2009-06-22 @ 20:17:43
Jag har hittat den perfekta mobilen. En slide med bra kamera och auto-fokus! Jag har alltid velat ha en slide-mobil men det har aldrig blivit av men nu är det faktiskt dags. Den släpptes förra veckan i röd och silver, i framtiden ska det komma en svart också. Jag tror att jag vill ha den röda faktiskt. Den har sjukt många funktioner, nästan lite för många. Den har bland annat en stegmätare, nått som jag faktiskt tror att jag skulle använda. Den har stor skärm så att man kan titta på film i den också, tror jag inte att jag kommer göra så ofta. Det är en walkman mobil och den har ett 3,5 mm hörlursuttag och det är verkligen perfekt med tanke på att min ipod alltid laddar ur på tunnelbanan och då vore det ju perfekt att bara ta upp mobilen och plugga in hörlurarna där. (eller så lär jag mig bara att ladda ipoden oftare, haha)

Allt är perfekt, förutom priset. Den kostar lite under fem lök, ganska mycket pengar. Jag ska ju jobba och sådär men 5000 är mycket pengar men samtidigt är mobilen riktigt bra. Det ända som tidningen mobil klagade på under sitt test var att bilderna inte är så bra när man zoomar in dem på datorn och att mobilen inte klarar av alla filmformat, men det är ingenting jag bryr mig om.

Ska vänta tills augusti och se vad folk skriver om den på nätet och sen köper jag den nog med 50:- förhöjd månadsavgift så att den kostar 4000 vid själva köpet, känns bättre så och 50:- är inte så mycket.

Bilderna kommer från katshing.se
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0