Samarbeta?

Skrivet 2009-06-06 @ 23:56:47
Shit, loggade precis in på min hotmail som jag har kopplad till bloggen. Har inte vart inne på den på länge eftersom jag aldrig får mail dit. Självklart hade jag fått massa skräpmail dit nu.. det fick jag aldrig förr. Men så hade jag fått ett mail från någon Simon Wallén och det börjar såhär:

"Hej!
Jag har läst din blogg och gillar verkligen den. Det vore kul och se om vi kunde få Dig att marknadsföra Market2Member på din blogg (vilket gynnar både dig och oss!). "


Och sen är det lite om provision och sådär. Mailet avslutas med att om jag inte tycker om upplägget så får jag gärna höra av mig så att vi kanske kan komma på något annat kreativt och kul. Men det sura är att jag fick det där mailet för över en månad sen. Kan ju vara nått massutskick också men googlade på företaget, rubriken på mailet och olika meningar i det för att se om någon annan också fått det mailet men jag hittade inget. Det är ju kul om den här Simon verkligen har läst min blogg men om det är någon sånhär som bara klickar runt på olika bloggar och fiskar mailadresser, vilket det mycket väl kan vara, så är jag inte intresserad.

Men jag fick ju mailet för så länge sen så jag orkar nog inte bry mig om det...
Kommentarer
Postat av: Charlotta Berg

Hej!

Nej, det är inget skräpmail :-) Vi har alltid spännande samarbeten med bloggar och kontaktar de vi tror passar in. Så hör gärna av dig till min kollega Simon så berättar han mer.

Ha en bra dag,Charlotta

2009-06-09 @ 15:56:50
URL: http://www.market2member.com

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0