Hurghada

Skrivet 2009-06-22 @ 18:40:21
Vårt första intryck av Hurghada var väldigt positivt. När vi kom fram så cirkulerade planet runt hurghada lite innan vi landade och alla satt och tittade ut helt fashinerade, det var så fint! Hurghada är ju typ uppbyggt för turism så det var bara massa fina hotell med feta pooler vid stranden och så såg vattnet så fint ut.

Framme på hotellet så blev vi också överraskade över våra fina utsikt från balkongen, såg ju helt perfekt ut! Det ända som inte var så fint var vårt hotellrum, färgerna gick i gult, grönt och orange. Inte det snyggaste alltså. Men det var ändå bra med plats och sådär. Kändes lite smutsigt men det var bara för att det första jag såg när jag kom in var en äcklig spindel som sen sprang iväg. Jag vågade inte hänga in några grejer i garderoben, spindeln kanske var där. Använde bara några lådor och sen var jag noga med att alltid stänga väskan så att det inte kröp in någonting i den.

Maten bestod typ av konstiga blandningar.. i riset låg det t ex svamp och andra grejer och sen så fanns det ju inget fläsk eftersom de flesta är muslimer så det var kyckling, bläckfisk och kalvkött som det bjöds på. Allt kött var ganska smaklöst konstigt nog, trodde att deras mat skulle vara jättekryddad. Jag åt ravioli på hotellets italienska resturang en dag och då var det liksom färsk normal köttfärs runt raviolin men i den så var den typ torr och gammal och plus det så var pastan rätt hård. Vissa dagar var buffén helt okej men det ända vi åt var typ kyckling. Man kunde köpa pizza med skinka men det var ju inte skinka utan typ nån köttklump/korvgrejs. De har ju inte skinka där men förstår inte varför de skriver att de har skinka då. Men lunchen och frukosten kan jag inte klaga på, till lunch fanns det alltid god pasta, god buffé och så kunde man få god pizza med färska grönsaker och kyckling.


En del av hurghada från luften
Kommentarer
Postat av: Johan

Räkna solstolarna och vinn en puss på kinden av mig!Ser helt klart härligt ut... gör mig så ressugen :)


Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0