Hata SL

Skrivet 2009-06-07 @ 01:37:03
SL är fan det värsta som finns med stockholm. Dels så höjer de priserna hela tiden samtidigt som det införs trängselskatt och sen så börjar de krångla med sina nya jävla kort och otrevliga kontrollanter som tror att de regerar över staden. Och nu så stänger de ner blå linjen? Kul när man har betalat massa pengar för ett jävla SL kort och så ska de stänga ner från rådhuset till kungsträdgården från 14 juni till 11 oktober! Och nu så har de tydligen slutat köra på blå linjen på helger redan vid klockan ett för att det är stökigt, men det står varken i tunnelbanan eller på SLs hemsida? Tur att tågen gick i torsdags iallafall eftersom vår slutskiva var i stadshagen på blå linjen.

Visst det är bara två stationer som stängs ner i sommar men det är ju t-centralen som man alltid ska till och kungsträdgården som man alltid åker till på sommaren. Och jag som kanske ska börja jobba på McDonalds på hamngatan, roligt att tågen inte går då. För att komma till centralen måste jag byta vid fridhemsplan och åka typ tio stationer istället för två och sen ska jag gå från centralen till kungsan, inte så långt men jag måste ändå klaga. De borde ju iallafall sänka priset när det ska bli så krångligt att ta sig överallt... och allt beror på den jävla citybanan som de har tvekat med så jävla länge, som bara kostar samhället pengar. Fatta folkrusningen på fridhemsplan från blå linjen upp till gröna.

Jag tror inte att folk utanför stockholm förstår hur mycket man kan hata SL. Det måste ju vara jätteskönt med tunnelbana men det är ju jävligt irriterande när de kan bete sig hur som helst utan att folk slutar åka eftersom man inte har något annat val.
Jävla skit-SL.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0