Happy Meal och Trosa

Skrivet 2009-06-27 @ 00:33:05
Idag har jag jobbat och sen åkte jag hem till Sebbe och åkte till Trosa för att Sebbes pappa skulle springa något lopp där. Jag är så töntig, jag kan verkligen itne säga Trosa eller höra någon annan säga det utan att tänka på hur dumt namnet är och typ småfnittra för mig själv, men men.

På jobbet gick det väl bra, förutom att jag kände mig lite seg i början men sen rullade det på ända fram till min sista gäst som började bråka om sin beställning. Hon beställde allt, betalade och var nöjd men sen när jag började plocka ihop maten så började hon tjaffsa om att det var dyrt, det var alldeles för dyrt. Självklart var ju ett Happy Meal med i bilden, min värsta mardröm. Jag ropade till mig en annan kille som stod och diskuterade med henne minst lika länge som jag. Det slutade med att hon fick tillbaka pengarna och gjorde en ny och annorlunda beställning. Hennes första beställning kostade 87 kronor och den efter kostade 71 kronor och då var allt frid och fröjd.

I Trosa (fnitter) käkade vio middag på en resturang som bombsäkert hade dubbelt så höga priser än normalt idag eftersom det var så många där och skulle springa och titta på. Jag åt en riktigt god hamburgartallrik, väldigt nöjd. Jag och Sebbe gick runt och fashinerades av alla andra ungdomar som var där, de var så uppklädda. Typ årets höjdpunkt i Trosa. Folk var klädda för utgång, tjejerna hade klänningar och klackskor (som de ändå tog av sig när de skulle åka båt?) och alla gick runt med en öl i handen. Fattade inte grejen.. helt plötsligt kändes det som om vi var i Mora under festivalen när de har tivoli, liveband, godisstånd och ett öltält nere vid kajen och alla ungdomar springer runt och spanar in andra ungdomar. Jag fattar inte den där småstadsgrejen...

Kan ju avsluta det här inlägget med en rolig sak. Mamma och Pappa hittade den här korven som uppenbarligen är döpt efter vår familj, haha. Jag har en korv, har ni? ÄGD.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0