Fantomsmärtor

Skrivet 2009-06-07 @ 01:01:06
Kan man ha fantomsmärtor i halsmandlarna? För isåfall har jag det! Jag har så förbannat ont och det blir värre varje dag nu, det känns precis som när de precis hade tagit borthalsmandlarna, när de hade bränt ihop massa blodkärl i halsen. Det var den här smärtan som gjorde att de tog bort halsmandlarna och nu har jag ont på exakt samma ställe, hur är det möjligt?

Googlade hur som helst på fantomsmärtor i halsmandlarna och då kom det upp en länk till en blogg där tjejen hade skrivit att hon hade fantomsmärtor i huvudet, hahahaha! Pinsamt när hon får veta vad fantomsmärtor är! Om någon av er läsare inte vet vad fantomsmärtor är så är det när man har ont i något som man har amputerat bort. Folk som har blivit av med ena benet till exempel kan fortfarande ha ont i foten. Om jag minns rätt så har det med nervtrådar och sånt att göra. Men hur som helst så var det ganska roligt att hon hade skrivit så, haha har hon amputerat huvudet eller?

Nej men ska till läkaren igen för det här för det är helt stört. Tänk om de inte fick bort hela halsmandlarna, det kan vara en anledning till att man har ont ändå. Drygt att behöva opereras igen. Missfoster som opererar bort halsmandlarna två gånger liksom, haha!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0