Egypten 14/6 - 21/6

Skrivet 2009-06-14 @ 03:18:16
Sådär nu har jag packat ihop det mesta... tror jag. Sitter och försöker komma på saker som jag har glömt. Kom på att jag inte hade stoppat ner tandborsten för ett tag sen, illa! Glömde tandborsten på kryssningen, usch vad ofräsch jag kände mig i munnen efter allt vin, chips och choklad.

Vi ska sitta i bilen klockan 04.00 så att vi är på arlanda 04.30, två timmar innan planet lyfter. Vi bestämde att det var enklast att hålla sig vaken fram tills det är dags att åka, annars skulle vi få sova typ tre-fyra timmar och då blir man bara grinig och seg. Ska försöka hålla mig vaken tills vi är på planet och sen ska jag förhoppningsvis få sova lite. Om jag inte kan sova på planet så kommer jag ha varit vaken i ett dygn vid niotiden, härligt!

Jag lär mobilblogga en del från arlanda... men då sover väl de flesta av er. Kan mobilblogga en gång från egypten också, så håll koll här på bloggen!

Sitter och hör hur regnet smattrar mot fönstret nu, helt sjukt hur skönt det ska bli att åka iväg från det här pissvädret!
Kommer hem 21/6 så vi hörs på kvällen då!


Strand som tillhör vårt hotell
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0