Aldrig mer SAS

Skrivet 2009-06-21 @ 22:08:24

Nu är jag hemma igen!
Blir faktiskt lite sur för jag mobilbloggade från Kairo i fredags men det kom tydligen inte fram ser jag nu. Men det löser sig!

Flygresan tog fyra timmar och 45 minuter och vi landade 17.50. Jag ska aldrig mer flyga med SAS, riktigt skitbolag. Sämst mat, dåliga plan och otroligt otrevliga flygvärdinnor. Bara för att beskriva lite kort hur de beter sig så kan jag ju berätta om början på resan hem. När vi kom upp i luften så sa de att de skulle komma ut med dryckesvagnen och då ville de att man skulle ta dricka till maten på samma gång som drickan man ville ha innan. Jag och Sebbe åkte comfort class och satt därför på andra raden. Vi ville ha cola innan och till maten:
Flygvärdinna: Och vad vill ni ha?
Sebbe: Vi kör på fyra cola
Flygvärdinna: Ni kan ju börja med varsin så att det räcker till andra också
Okeeej hon sa ju att vi skulle ta allt på en gång?

Sen kunde man köpa godis och hon hänvisade till lappen i korgen på sätet framför med deras sortiment. I godisväg hade de brio, zoo och gräddkola och det var typ ta tre betala för två så vi tänkte köra på det:
Sebbe: Vi vill ha godis också
Flygvärdinnan: Ja okej, vad vill ni ha?
Sebbe: En brio och två zoo
Flygvärdinnan: Jag har bara djungelvrål
Varför hänvisar hon till det där pappret när hon inte har något som finns på det? Och vart fan kom djungelvrålen ifrån, de fanns inte ens med på pappret.

Jag var irriterad typ hela flygresan efter det där och sådär konstiga och otrevliga har alla SAS flygvärdinnor som jag har stött på varit.


Bild tagen genom flygplansfönstret
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0