Uttråkad

Skrivet 2009-07-09 @ 14:34:29
Hemma från jobbet, imorgon är det fredag och sen är en av tre veckor avklarade. Jag vill inte att det ska bli fredag, det kommer bli så jobbigt. Först ska jag jobba 07.00-13.00 på posten och sen ska jag jobba 16.00-22.00 på donken. Jag har en känsla av att jag kanske kommer vara lite otrevlig mot jobbiga kunder, hehe. Nej men jag ska självklart göra mitt bästa... de bästa kunderna är tanter, eller äldre damer kanske man ska säga. De är alltid så glada och trevliga och blir typ överlyckliga när de får sin mat, haha.

Det är lite deprimerande att jobba på posten, man går runt i lodiga kläder och har typ gammal maskara som vägrar försvinna när man tvättar ansiktet (min icke vattenfasta mascara är slut så jag har en vattenfast nu och den sitter som jag vet inte vad). Eftersom man ska upp tidigt igen dagen efter så gör man ingenting på kvällen heller, bara segar framför TVn.

Här har ni dagens outfit med min ständiga accessoar, mitt passerkort och min skåpnyckel! Jag blev glad när jag fick kortet och såg att det var en postenlogga på, de andra två gångerna jag har jobbat där har de lyckats ge mig ett helt vitt kort, buhu.


6 timmar på posten och du är körd i huvudet, bilderna får tala för sig själva


Det här är min "jag-försöker-se-pigg-ut" look, hahaha
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0