Crazy people

Skrivet 2009-07-12 @ 19:01:30

Varför blir aldig utgångar som man tänkt sig? Jag hade planerat att jag skulle festa rejält, har inte varit full sen studenten. Men jag var sen till nivå så när jag kom dit var det dags att dra vidare. Vi drog till Cattelin (gamla huset) och där köpte jag en tequila och lite senare en xider... det gav ingen märkbar effekt så då kändes det bara onödigt att spendera massa pengar, man måste föra ordentligt!

Men det var en kul och galen kväll ändå. Alvestig kom dit lite senare än oss så han hade inte förat nått, ändå så rykte vakten tag i honom på dansgolvet och sa att han var för full och att han inte fick dricka mer. Too bad! Sen försökte maff och wikner få emilys kompis att skratta för att hon tydligen skrattade så roligt, problemet var att maff och wikner är så jävla tråkiga... haha! Jag var den som fick henne att skratta! Wikner sa "Maff har ett skämt" och maff var lite trögstartat så jag flikade in, slog honom på bröstet och sa "Hans muskler!"

Stod rätt mkt på deras utegård eftersom det var så jävla varmt inne i lokalen, mitt hår var ju lockigt efter typ tio minuter på dansgolvet... värdelöst. Killarna började tjata om att vi skulle åka och bada i någon fontän sen. Stod och njöt av den svala luften på utegården när maff tryckte sig igenom folkmassan och skrek "Sandra, det är flakmusiken!" och så bar han upp mig och sprang tillbaka genom folkmassan med mig i vädret, ingen aning om hur många gånger jag sa ursäkta och förlåt när han trycke fram oss. Sen blev jag nersläppt på dansgolvet, haha det var en hel del som tittade. Btw så kändes det väldigt krystat just då.. har aldrig behövt kämpa för att le med honom men igår kändes det som ett skådespel. (tänker inte ge någon vidare förklaring)

Sen drog vi iväg för att bada men innan vi gick så blev det armhävningstävling på gatan utanför cattelin. Sonya vann över maff och wikner, helt sjukt! Vakten kom och frågade om han också fick vara med, haha. Sen gick vi till kungsträdgården för att bada men det var massa väktare där så det blev rålis istället. Sebbe och Danne hoppade på vår tunnelbana och Danne var den som badade först och fick alla andra förutom mig och Sebbe att bada. Tjejerna som badade hade antingen ombyte med sig eller hotpants... jag hade string och det kände att det var lite överdrivet så jag sket i att bada. Och sen så ska jag faktiskt jobba 14 dagar i sträck nu så då kan jag inte vara sjuk.


Alvestig gör armhävningar, dock ensam eftersom de andra redan tävlat


Karro blev omkringslängd


Nicolaj och Sonya skulle tävla och wikner skulle "lägga på lite tyngd". Kolla hans ögon förresten, ser ut som ett monster

Hoppla!


Badet som jag inte tog del av
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0