Tuffa tider

Skrivet 2009-07-19 @ 23:04:55
Nu har jag jobbat sju dagar i rad och det ska jag göra igen innan det blir någon ledighet. Jag är rätt trött på att alltid behöva ställa en klocka på ringning och idag på jobbet (donken) var jag inte alls lika glad och trevlig som jag brukar. Kanske också beror på att jag hade rätt otrevliga kunder.

Torskade förresten mobilen i fredags. Den åkte ner i fotbadet och nu går den inte att starta. Så jävla förbannad, 4 lök åt helvete. Men som det verkar gå på hemförsäkringen, självrisken är 1500:- men det är bättre än att behöva köpa en helt ny telefon iallafall.

Har panik över vad jag ska göra i höst, skulle egentligen behöva jobba och tjäna ihop pengar, ta körkort, hitta motivation till att plugga osv. Tänkte att jag bara tackar nej om jag tror att jag kan hitta ett jobb där jag får jobba en del. Igår frågade en hyfsat högt uppsatt kille på donken om jag ville börja jobba på heltid i höst. Blir ungefär 14 papp i månaden, innan skatt. Visst hade ju kunnat vara mkt bättre betalt men för mig är det mycket pengar och dessutom så kommer jag bo hemma. Kommer betala lite i hyra men sen typ spara allt förutom 1-2 lök varje månad och då har jag feta pengar inför uppsala. Men orkar jag verkligen jobba heltid på donken? Gud vad jobbigt allting är just nu...
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0