Mode

Skrivet 2009-07-07 @ 19:48:52
Jag vill byta ut min garderob, jag vet precis vilka sorts plagg jag vill ha, snygga jeansshorts, låga gladiatorsandaler, långa koftor, snygga linnen, klänningar, mer klackskor och en skinnjacka. Problemet är att jag tycker att det är svårt att hitta snygga kläder nu för tiden eller så är det mitt eget fel, jag vet redan vad jag vill ha men jag hittar inget i affärerna som motsvarar min vison, haha. Problem nummer två är att jag har lite pengar och det gör att jag typ handlar något litet då och då. Jag skulle behöva åka in till stan med tillräckligt med pengar och lång tid på mig att strosa runt i alla affärer.

I augusti kommer jag få en fet lön och då tror jag att jag ska investera i en skinnjacka för någon sån har jag inte. Blir nog en från chicy.se eller kanske en av de nya jackorna från jofama som Kenza har designat, såg en bild på den och den var rätt snygg faktiskt. Jag tycker om kenzas klädstil, man blir lite inspirerad. Hon är typ den enda av de där storbloggarna som faktiskt har koll på läget och klär sig snyggt!

I augusti kanske jag ska unna mig en klänning från Rare Fashion också, de har några riktigt snygga! Här har jag klippt ihop några coola klänningar från rare fashion, alla finns på nelly (tack och lov att nelly har så bra bilder, det är skitlätt att klippa ut modellerna i photoshop!) Priserna avser klänningarna. Jag har en till favorit men den ska jag nog köpa så jag vill inte lägga ut en bild på den för varje gång jag gjort så förr har plagget tagit slut, ja jag skrockar.

Kommentarer
Postat av: Ingrid

hahahaha vad hände sandra?http://sandratheman.blogg.se/2008/may/hata-gladiatorsandalerna.html

2009-07-07 @ 20:20:06

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0