Ursäkter

Skrivet 2009-07-23 @ 23:52:17
Dålig uppdatering jag vet men jag har bra anledningar. Började ominstallera datorn för att bli av med den där jäveln som skuggar mig (ser allt jag gör på datorn och även när jag skriver in mina lösenord, för den personen syns tecknen) och jag har liksom inte orkar avsluta det än.

Idag jobbade jag 07.00-13.00 på posten och sen på donken 16.00-22.00. Samma schema imorrn. Det är inte så jobbigt på kvällarna faktiskt, det är jobbigast på morgonen när jag vet vilken lång dag jag har framför mig. Men jag kollad emig i spegeln på vägen hem och fan vad jag ser sliten ut! Sebbe var snäll och hämtade mig och han hämtar mig imorrn med, annars skulle jag typ dö på tåget, haha.

Men nu har ni förklaringen iaf! Skriver imorrn kväll...

Och zäta angående din kommentar, pallar inte smsa. Jag kan fota dig på lördag, kan du då? Slutar jobbet fyra. Behöver någon att träna mina fotoskills på (eller snarare skaffa skills) Aja hör av dig :)
Kommentarer
Postat av: Anonym

vad är det för intagningspoäng på apotekarlinjen i uppsala i år? vet du det? =) och vet du vad det är för någon i göteborg? Kram!

2009-07-24 @ 18:55:29

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0