Så kan det gå när man bor med mig

Skrivet 2009-07-06 @ 15:26:48

I fredags vaknade jag av att det åskade. Jag drog upp rullgardinen för att kolla hur nära åskan var, ni vet genom att räkna sekunder mellan blixten och smällen. Först fick jag det til nio, inte så jättenära, ungefär 3 km kanske. Sen kom blixt nummer två och jag hann inte ens tänka "ett.." innan smällen kom. Helvete, rusade upp och stängde av tvn, drog ur sladden till datorn och stängde av strömmen till de andra två datorerna hemma. Haha jag tror typ att vi lever på medeltiden men jag stänger hellre av strömmen en gång för mycket än en gång för lite om man säger så.

Sen kunde jag iallafall inte somna om men det kunde tydligen patrick som också vaknade av åskan och sen vaknade lite till när jag flög in i hans rum och stängde av hans strömbrytare till TVn. Jag kunde inte avgöra om patrick sov eller inte för han hade knäna i luften så jag såg inte hans ansikte så jag undersökte saken på ett taskigt sätt. Jag tyckte att det var roligt, han sov tydligen så han fattade ingenting de första sekundrarna, synd att jag stängde av kameran så snabbt för hans min var skitrolig "Vem är jag? Vart är jag? Vad hände?"

Snackade om ovädret med en kompis senare och så berättade jag om blixten och smällen som kom samtidigt och hon avbröt mig och utbrast "Jaha blixtrade det också!? :O" hahaha jag bara var tyst och väntade på att hon själv skulle komma på att det var en dum fråga.

Kommentarer
Postat av: Ansu

Hahha är du skön eller..:D haha

2009-07-07 @ 16:16:03

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0