Jävla hackers

Skrivet 2009-07-20 @ 17:24:30

När jag satt på tåget på vägen hem från jobbet idag ringde Mitra och frågade "Vad är det för pervo som är inne på din facebook och skriver till mig!?". Och då var det tydligen någon som var inne på min facebook och skrev massa till Mitra, först trodde hon att det var jag eftersom personen skrev att den (jag) var med Sebbe och att Sebbe var så lat. Mitra frågade när jag började jobbet, personen sa klockan tre (falskt). Mitra började prata om min mobil som gick sönder och sa att det var synd och den där jäveln bara satt och spelade med. Mitra märkte att det inte var jag som skrev för jag brukar inte sitta och bomba frågor som den där personen började göra. Han/Hon frågade "Vad är det värsta du har gjort på krogen?" och då ringde Mitra upp AnnaMaria och fick bekräftat att det inte var jag eftersom jag jobbar till 13.00.

Ringde hem och bad Patrick att ändra lösenord på min facebook fort som fan. När jag kom hem märkte jag att de hade bytt lösenord på min hotmail/msn också. Det gjorde dem redan igår för jag kunde inte logga in igår kväll, trodde det var fel på nätet men nu fattade jag ju vad som var fel. Så tack vare den "hemliga frågan" man får välja när man skapar sin hotmail så kunde jag återställa lösenordet.

Mitt lösenord var inte lätt så det är knappast något som någon bara råkade komma på. Det var det lösenord som jag fick i gymnasiet till intranätet och det är tre random bokstäver och tre random siffror. Så jag tror nästan att min dator är kapad och att de ser vad jag gör och vad jag skriver in för lösen och sånt. Märkte dessutom att min brandvägg verkar manipulerad. Så nu ska jag göra en ominstallation igen, gjorde ju en rätt nyligen.

Jävla idioter.

Kommentarer
Postat av: HDR-fotografen

Man behöver inte vara någon "hacker" för att kapa din facebook. Man behöver bara kunna svaret på din fråga till din msn. Lättast är att fråga offret.Jag hade kunnat starta upp en konversation med dig där jag senare i konversationen gått djupare in och i förbifarten frågat litet om din farfar. Var han föddes, när han föddes, vad han jobbade med. Därefter letar jag upp dig hos Eniro och tar reda på din postadress. Med full kontroll över din mail sparar jag ner alla mail till min epostklient. Jag letar efter ord som "lösen" där då många människor har samma lösen på olika forum. Det går även att göra en återställning av facebook när man har kontroll över mailen.Så hacker, nej, social ingenjörskonst, ja.

2009-08-31 @ 13:46:55
URL: http://stilbild.nu/fotograf

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0