Designer

Skrivet 2009-07-04 @ 00:29:33
Idag har jag inte gjort så mycket men ändå en del nyttigt. Jag cyklade till barkarby med AnnaMaria för att hon skulle köpa ett tält till hultsfred på Rusta, gud vilken skön aircondition de har inne på rusta! Var helt död i benen när jag kom hem, jag måste börja träna igen! Vet inte om det var värmen eller de ständiga smygbackarna som tog på benen.

Sen åkte jag ut och övningskörde med pappa, gick jävligt bra måste jag säga. Åkte hem efter lite mer än en timme för att jag har så jäkla ont i högerknät, fattar inte vad problemet är. Känns som växtvärk men jag har inte växt en millimeter sen jag gick i sjuan. Det gör bara väldigt ont i hela knät, det går liksom inte att peka vart det gör ont, det bara värker så att man blir galen.

Nu ikväll började jag på en ny design till Sebbes blogg. Det var ju jag som gjorde hans gamla design också och jag har utvecklats inom photoshop och HTML kodande sen dess så var ju tvungen att byta ut den, pinsamt att ha en så amatörmässig design uppe.

Längre fram i sommar lär jag väl byta design igen när jag har lärt mig ännu mer... Kanske ska kolla om jag kan göra någon design till någon kompis. Sofia förresten, vi har inte hörts på ett tag men du kanske läser det här: Om jag gör en blogg till dig, kan du börja blogga när du åker till USA isf? Så att vi håller koll på dig, mohaha.

Kommentarer
Postat av: sofia

absolut! kan vara en bra ide :D

2009-07-06 @ 13:19:11

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0