Backning gör mig sur

Skrivet 2009-07-16 @ 18:11:31
Fy vad jag är trött... sov efter jobbet, det var meningen att jag skulle sova en halvtimme men det blev snarare 1,5 timme och sen tvingade mamma upp mig för att äta. Skulle gärna ha sovit till imorgon!

Ska ut och övningsköra lite senare, funderar på om jag ska träna lite backning eller bara köra runt och bekanta mig med jakan, kallhäll och viksjö eftersom jag hade tänkt köra upp i jakan och då kan man ju åka till andra ställen också. Jag skulle behöva träna backning men jag blir så sjukt irriterad när jag gör det för det går inte så bra med den där bilen. Jag ser ingenting när jag ska backa. Varken i backspeglarna eller genom bakrutorna som är tonade. Vi tonade dem själva för ett antal år sen så det är rätt jobbigt att kolla igenom dem tycker jag. Den nya bilen fick ju sina rutor tonade på fabriken och det är mycket bättre, märks knappt från insidan.

Imorgon ska vi spela kubb på fältet, kanske grilla och ha det allmänt trevligt, alla är välkomna! Eller de som jag fördomar mot Akalla och tror att man blir rånad eller behöver en tolk direkt man kommer hit behöver inte ta åt sig av inbjudan, de är absolut inte välkomna.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0