y = MVG^2 + VG

Skrivet 2009-01-16 @ 17:25:05
Nu är matten avklarad, otroligt skönt! Har dock ingen aning om hur det gick, kändes inte så superbra.
För övrigt så får jag MVG i Naturkunskap och Svenska B, psykologi A får jag bara VG i, det suger. Jag fick vg+ på min redovisning om manodepression igår och om jag hade fått MVG på den så hade jag fått MVG i betyg, läraren tyckte värsta synd om mig... det gjorde jag med!
Men jag får väl vara nöjd ändå.
Naturkunskapen satt väldigt fint, egentligen ska det ju vara enkelt för Naturvetare att få bra betyg i den kursen men vår lärare är så otrlogit dålig. Hela kursen har vi hållt på med miljöproblem?
Dessutom så har vi inte fått chansen till MVG på något, hennes högsta betyg är VG+. Man kan som max få VG+ på redovisningar och prov... betygen MVG finns inte i hennes undervisning. Vi skulle få göra ett mvg-prov i slutet av kursen men då skulle hon välja ut vilka som fick göra det. Men det blev inget sånt prov utan hon "ser tendenserna". Så ingen av oss som har fått MVG har visat mvg kvalitéer enligt henne. Hon är skum.
Anledningen till allt det här är för att hon tycker att MVG frågor inte får plats på ett vanligt prov. Vi har bett henne diskutera med andra lärare flera gånger, för det verkar ju gå fint för dem att ha MVG frågor.
Men jag fick mitt MVG tillsist iallafall och jag ska aldrig ha henne mer... så nu ska jag gå vidare.
Har ni någon liknande lärare?
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0