Vrålåk

Skrivet 2009-01-11 @ 11:37:56
Bilen startade utan problem och jag har kört som bara den! Jag hade fått en liten lapp med vad jag skulle träna på till nästa körlektion så att vi skulle kunna gå vidare till nästa steg.
Vi började på IKEA parkeringen innan de hade öppnat och så tränade jag på att backa runt hörn, det var ju så mycket svårare med vår stora volvo 740 än den lilla volvo C30 som jag kör på bilskolan. Men tillslut så fick jag in snitsen.
Sen körde vi runt jakan, viksjö och skälby.
Läxan jag fick var bland annat att träna på start i motlut och uppfång i backe... men det hade jag ju inte alls något problem med i den här bilen så det blev inte så mycket träning på det eftersom det inte var något problem. Varför kan inte dragningsläget vara på samma ställe i alla bilar?
Det gick faktiskt skitbra, jag trodde att det skulle gå mycket sämre.. att jag skulle vara hur ringrostig som helst. Körkortet känns mycket närmare idag än vad det gjorde igår om man säger så.

Men en fräschare bil hade ju inte vart fel... Det är lite som traktorkörning eftersom den är så stor och gammal, pappa säger att om vi lär oss köra den där bilen så kan vi köra vilken bil som helst utan problem. Sen så är bakluckan av aluminium så övningskörnings-skylten fastnar ju inte... så vi måste tejpa fast den med silvertejp. Snacka om att det ser lodigt ut, ser ju ut som att vi har en såndär klisterskylt som vi vägrar slänga och vi använder tejp eftersom klistret har försvunnit.


Snyggt va?
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0