Projektarbete

Skrivet 2009-01-28 @ 14:34:20

Jag har panik över mitt och Julias projektarbete. Peter, läraren som slog i huvudet, var ju våran handledare. Efter olyckan fick vi beskedet att vi borde leta efter en annan handledare men vi lät det vänta lite och sen fick vi ett nytt besked efter jul att Peter hade vaknat och att han kommer komma tillbaka så vi kunde ha kvar honom som handledare. Igår gick vi till bitr rektorn och frågade när han skulle komma tillbaka egentligen och då fick vi veta att Peter kommer tillbaka först om 7 veckor så vi måste hitta en ny handledare. VI måste hitta en ny handledare... ingen hjälper oss. För det första så borde ju någon meddela oss om vad som händer, om vi ska ha en ny handledare eller inte och för det andra så borde det väl vara skolans ansvar att hitta en ny handledare? Om en lärare blir sjuk så är det ju skolans ansvar att hitta en vikarie, inte elevernas?
Nej projektarbetet för oss på NV suger. Vi har ingen projekttid inlagd på schemat utan de menar att vi ska göra en 100 poängskurs på fritiden. Hallå vi går ju i gymnasiet för att ha schemalagda lektioner, inte för att läsa kurser på distans. Och förresten så har vi ingen fritid eftersom lärarna bokar upp varenda ledig minut till att plugga på annat. Och nu har jag och Julia inte ens någon handledare. Irriterande.
Men vi har klarat oss själva hittills och vi klarar oss nog ett tag till. Vi behöver bara någon som kan rätta arbetet.

Mitt projektarbete handlar ju om Tourettes syndrom och vi var på en sjukt rolig föreläsning. Det är Pelle Sandstrak från norge som berättar om sitt liv med Tourette (han pratar svenska med norsk brytning). Han hade tourette i flera år utan att läkarna fattade vad det var. Det är så komiska saker som händer och han är själv komiker så det är som att vara på tre timmars stand-up comedy.
Han har föreläsning i stockholm den 16 mars igen och jag rekomenderar er att gå på den! Ni bokar via medalgon.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0