Sexturister

Skrivet 2009-01-12 @ 22:56:24

Jag är väldigt arg och äcklad just nu. Sitter och tittar på en brittisk dokumentär på femman nu som handlar om sexturister, gubbar som åker utomlands och hyr flickvänner som de sätter på dygnet runt.
De är ett antal tjejer som jobbar på ett hotell i Venezuela och så kommer det gubbar från bland annat England och väljer ut en tjej som de äcklar sig med och tafsar på hela tiden. Sen ber de om en ny tjej om de inte är nöjda. Om de är där tillräckligt länge så får de två tjejer till priset av dem.
En gubbe satt och pratade om sin "flickvän", hon jobbar där för att försörja sin familj och för att rädda sin sjuka mamma som måste in på sjukhus. Han tycker att hon är en bra tjej och beundrar henne för att hon tar hand om sin familj, hon jobbar inte bara för pengar utan för sin familj. Om han nu inser att hon egentligen inte vill vara prostituerad men är det för att rädda sin mammas liv, kan han inte ge henne lite extra pengar och låta henne vara?
Sen är det en fet britt Kanadensare där som de kallar fete Bob. Han är ju sinnessjuk, han har bytt tjej fyra gånger för att han itne tycker att de tillfredsställer honom tillräckligt och sen var han skitförbannad en dag, för hans tjej hade fått mens. Så han pratade med föreståndaren och krävde en ny tjej inom en halvtimme. Och så gick de runt och frågade tjejerna och då blev han ännu surare och sa "Är det helt plötsligt upp till tjejerna att välja? Är dem inte här för oss eller!?". Idiot. 

Det är så sjukt synd om de där tjejerna. En tjej fick sparken nu för att hon inte orkade mer, hon fick nya kunder hela tiden och när hon äntligen skulle få vila så ändrade sig en kund och valde henne iallfall, hon fick alltså inte vila. En annan tjej sa att det var så jobbigt när man har en kund för då bor man ju med dem och på morgonen så vaknar de av att kunden ligger och gnider dem i underlivet.
Jätteäckligt och jättehemskt. Jag förstår inte hur de där gubbarna kan åka ner dit och göra sådär.

Kommentarer
Postat av: Anonym

fete bob var kanadensare :P såg också dokumentären. Väldigt äcklad över att länder i "väst" gör så. De var ju 60 % USA 30 % england och sen resternade länder i europa. Man vill ju ha en finare bild än vad de är :P

2009-01-13 @ 15:59:27
Postat av: Anonym

fete bob var kanadensare :P såg också dokumentären. Väldigt äcklad över att länder i "väst" gör så. De var ju 60 % USA 30 % england och sen resternade länder i europa. Man vill ju ha en finare bild än vad de är :P

2009-01-13 @ 16:00:01
Postat av: Aksel Sundström

Hej!Jag såg att du skrivit en del om sexturism.Jag heter Aksel Sundström, frilansjournalist. Jag har skrivit ett reportage om västerländska kvinnor som turistar i Gambia och inleder relationer med unga fattiga män. Kvinnorna menar att det rör sig om en semesterflört och inte sexturism. Titta gärna i dagens GP!"I ett vykortsställ längs strandpromenaden finns ett tecknat vykort där en ljushyad äldre kvinna går bredvid en ung, mörkhyad man. I tankebubblan vid kvinnan svävar röda små hjärtan, i mannens stora dollartecken av guld. I Bakau, en av de orter som lockar tiotusentals turister varje år, finns också andra tecken på hur hur vita kvinnor reser till Gambia och inleder förhållanden över semestern."/a

2009-04-14 @ 14:20:50

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0