The Killers - Losing touch

Skrivet 2009-01-23 @ 11:45:46
Låt mig bjuda på lite musik såhär inför helgen. Jag har snart spelat sönder The Killers senaste platta "Day & Age" i min ipod.
Den här låten, losing touch, är så speciell. Först kunde jag inte bestämma mig för om jag skulle gilla den eller inte. Men jag gillar den har jag kommit fram till, men den är liksom svår att få grepp om.. det känns som om det är en riktig röra av allt möjligt.. det känns som om det är massa olika stilar i låten på något sätt.
Jag har iallafall fastnat för introt, refrängen där de sjunger "I'm in no hurry, you go run. And tell your friends I'm losing touch".
Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du lyssnat på the killers äldre låtar? fruktansvärt bra musik!

2009-01-23 @ 17:17:46
Postat av: Me Pete

Hej! Skulle jag kunna få fråga dig en sak som inte har med "Day & Age" att göra? Hur tolkar du låten "When You Were Young"?En tjejkompis till mig messade att hon satt på t-banan och grät när hon lyssnade på den låten, men hon ville inte förklara varför. Jag fattar ingenting av låten (lyssnar själv på annan typ av musik) och kan inte få det där ur skallen.Så vad handlar låten om? Ursäkta att jag besvärar dig.Hälsn/Peter

2009-01-26 @ 01:51:37
URL: http://blogg.aftonbladet.se/8984/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0