Spruta + böcker + mat

Skrivet 2009-01-07 @ 21:31:33
Idag skulle jag ta min sista twinrix spruta så att jag har 30 års skydd. Det var 46 nummer före mitt och jag och Sebbe satt där i 20 min och de hann bara bläddra fram fyra nummer. Så Sebbe åkte hem och jag träffade Julia. Hon skulle till banken, det var 60 nummer före henne. Istället för att vänta gick vi till Gallerian och köpte brownie med glass, jättegott! Sen gick vi förbi banken igen och kollade läget och det var bara 20 nummer kvar. Sen tog vi en tripp förbi vaccinationen och då var det två timmar sen jag var där sist och det var 10 nummer kvar. Gick på toa och helt plötsligt hörde jag hur de bläddrade på där ute så jag skyndade mig som bara den och kom ut precis när det var min tur.
Sen åkte vi till stadsbiblioteket för att låna böcker till vårt projektarbete om Tourettes syndrom, det som vi egentligen träffades för att göra. Vi fick tag på fyra böcker som vi lånade, så nu är det bara att läsa som en liten galning eftersom böckerna ska tillbaka inom en månad.
Det känns som om jag har fått mycket gjort idag.. till skillnad från Sebbe som åkte hem och gjorde ingenting.
Men sen lagade jag och Sebbe mat hemma hos mig till hela familjen eftersom ingen annan verkade göra det. Det blev chicken tikka masala. Men Santa Marias kryddmix och det är inte alls den varianten de har i foodcourt, skumt att de ens heter samma sak.
(bilden är från santamarias kryddmix)
Kommentarer
Postat av: annamaria

haha trodde att du o sebbe hade lagat den på bilden, blev lite stolt!;)

2009-01-07 @ 21:45:52
Postat av: Sandra

Haha ja man vill ju ta äran. Nej men maten såg ju faktiskt ut sådär, förutom de rosa blommorna... hade tyvärr inget sånt i köket, haha.

2009-01-07 @ 22:00:35
URL: http://sandratheman.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0