Let's Dance start

Skrivet 2009-01-09 @ 23:10:41

Jag och Sebbe kollade på Let's Dance ikväll, vi ville ju se "vilken stjärna som föll först". Men till vår stora besvikelse så var det ju ingen som blev utröstad i kvällens program utan det väntar de med tills nästa vecka, stor besvikelse. Jag hejar iallafall på Laila Bagge, det gjorde jag redan innan det hade börjat och så var hon bland de bästa ikväll så det var ju bra. Resten var mest pinsamt tycker jag, en del är för gamla och ser ut som om de ska skada sig när som helst och de andra är bara stela. Hasse Aro var lite rolig att titta på, det såg ut som om han glömde bort massor men hade skitkul ändå och log brett hela tiden.
Blondinbella var en av dem som fick sämst betyg av juryn så nu är det upp till folket. Ska bli intressant att se om Blondinbellas läsare stödjer henne så pass mycket att hon får stanna kvar i tävlingen.
Bäst ikväll var iallafall David Hellenius. Han tittade på Bloninbellas pojkvän och sa "Oj, BrunettBerra", det tyckte vi var roligt. Han sa lite andr aroliga kommentarer under programmet också men ingen som jag kommer ihåg nu.

Kollar ni på Let's Dance? Jag försöker men sen kommer jag på mig själv med att göra något annat, det är inte tillräckligt intressant helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: zandra

Jag hejar på kitty, hon är så cool :Dp.s mina morföräldrar vann 100 000 på postkodlotteriet :D:D

2009-01-10 @ 01:11:26

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0