Kissies kommentarer

Skrivet 2009-01-23 @ 21:26:19

Ibland tycker jag synd om de här stora bloggerskorna. Jag läser inte speciellt många bloggar för jag tycker helt enkelt inte att det är så intressant men jag brukar titta till Kissies och Kenzas bloggar ibland.
Kissie skrev precis ett inlägg där hon publicerade ett kort på sin middag, donkenmat. Lite senare skriver hon ett annat inlägg där hon berättar att hon inte hann äta för att hennes lillebror kollapsade och de ringde 112 och så blev han hämtad av ambulansen. Och bruden får kommentarer som "Men ät nu då?" "Och allt det där hände på en kvart?" "Vill du få uppmärksamhet nu?"
Fyfan för de här som bara sitter och hatar på internet, och anonyma är de också..
En annan grej som är sjuk är bloggerskornas kompisar blir nerslagna och hotade på stan för att de är kompisar..? Kenza, Kissie och Blondinbella har kompisar som blivit hotade eller slagna bara för att de känner dem. Jag fattar liksom inte grejen? Jag är inte så förtjust i Blondinbella, men om jag möter hennes kompis så slår jag ju inte ner henne? Förjävligt.

Nej ibland är det ju faktiskt synd om dem.. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

seriöst? hahah? tror DU på det elr?

2009-01-23 @ 21:52:17
Postat av: Soledad

det kan vara sant det hon skrivit men har svårt o tror på henne inte för att jag hatar henne, inlägg om "middag" skrevs typ 20.00 efter kvart dög en inlägg om henens bror.. allt händer på en kvart?? det ta typ 3 min (minst)o skriva den där inlägg, sen ska hon har ringt 112 och hämtat sin farsa? hon sa att hon grät o kunde inte prata med sjuksystern? men hon hann blogga om det på en rekord tid?? tänk realistisk? verkar bara lite skum..

2009-01-23 @ 22:28:24
Postat av: Sandra

men vad jag förstår så bloggar hon inte på blogg.se och på nästan alla andra bloggsidor kan man välja vilken tid inlägget ska skrivas... och det kanske tog ett tag innan hon verkligen publicerade det första inlägget om maten..?

Tycker att det är synd att man ska hoppa på folk bara för att man misstänker något som man inte kan bevisa.

2009-01-23 @ 23:09:09
URL: http://sandratheman.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0