Jag vill inte gå på min skiva

Skrivet 2009-01-19 @ 21:48:34

Vi ska ju ha sagotema på vår klasskiva. Jag har aldrig vart så förtjust i det men jag har försökt hålla god min och intalat mig själv att det blir kul. Men på hemvägen en dag förra veckan hörde jag att det var fler som inte ville ha det temat. Vi som inte vill ha sagotema vill liksom kunna vara fina. Jag har liksom längtat efter min klasskiva hur länge som helst, det skulle vara en kväll då jag kunde känna mig som en riktig kunglighet, fin klänning och fint hår. Men nej nu måste jag typ komma som snövit eller tingeling. Jag ser inte alls fram emot vår skiva, middagen blir säkert rolig men på efterfesten vettefan. Mina kompisar kommer inte vilja klä ut sig, jag tror att många kommer skita i temat och hur kul är det då att vara utklädd till en sagofigur? Jag funderar på att vara typ barbie och komma med fin klänning, så får jag som jag vill.. sen kan folk få vara alladin o shrek om de vill det.
Jag ser mest fram emot Malin&Sofias skiva och Mathildas skiva, de ska ha samma tema. Man ska komma finklädd med ögonmasker. Skitroligt ju! Så jag ska köpa en fin klänning till deras skiva, man brukar väl köpa en till sin egen skiva.. men icke.
Jag som ville vara en riktig färgkaramell! Men SP3C har sin skiva samma kväll som oss, bara att knalla över dit efter middagen, haha! Vissa tänker typ bojkotta temat, komma som en ken-docka med kostym.. jag kommer typ få stryk om jag bojkottar temat.. men jag vill faktiskt inte sitta klädd som snövit på min klasskiva, det händer bara en gång.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0