Gaza

Skrivet 2009-01-06 @ 19:13:02
SItter och kollar på en nyhetssändning om situationen nere i Gaza nu. I ett klipp står reporten ute i ödemarken med skottsäker väst och så börjar det skjutas i bakgrunden och så smäller det en bit bort, förmodligen en raket sa reporten. Sen var de tvugna att avbryta och dra sig därifrån. Sjukt. Några norska läkare har åkt dit och hjälper till på ett sjukhus, det är jättesvårt för läkare från andra länder att ta sig dit nu för att de blir stoppade. För varje ambulanstransport måste de förhandla med Israel och Palestina och abulanser har förstörts och ambulanspersonal dödats. Helt sjukt, det är dumt nog att kriga och hålla på men det är ännu dummare att förhindra att folk får vård, att stoppa läkare och döda ambulanspersonal... hur kan de personerna leva med sig själva? Hur kan de som styr allt det där sova om nätterna?

Nyhetsinslaget hittar ni >här<
Kommentarer
Postat av: Anonym

helt sjukt, jag blir så upprörd. Mitt hjärta slår i hundra åttio. Jag vill bara ta hem en hel familj till mig så man iallfall kan göra något!

2009-01-06 @ 20:45:42
Postat av: malla

helt sjukt, jag blir så upprörd. Mitt hjärta slår i hundra åttio. Jag vill bara ta hem en hel familj till mig så man iallfall kan göra något!

2009-01-06 @ 20:46:24
URL: http://mallsaan.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0