Fitness Gloves från Nike

Skrivet 2009-01-24 @ 21:15:52

Halv tolv idag så tränade jag med Sofia och Malin, ganska skönt att sparka igång dagen med lite träning så vi bestämde oss för att träna varje helg.
Fick ont i händerna igen av roddmaskinen så nu har jag äntligen köpt ett par handskar. Det blev aldrig av förut för att jag inte hade några pengar. Men de blev inte de handskar som jag hade tänkt mig för de var jättetjocka och så fanns det bara ett par kvar i fel storlek. Nike hade några som var rätt snygga men de kostade 250:- och det är ju faktiskt en fjärdedel av ett studiebidrag. Så jag struntade i det och gick därifrån men så hittar jag 100:- utanför akademibokhandeln! Jag blev värsta glad för jag är inte den som brukar hitta pengar, jag är den som tappar bort dem. Jag blev skitglad när jag hittade en tia i skolan förra veckan.
Men då ändrade jag mig och köpte handskarna från Nike iallafall, för nu betalade jag ju bara 150:- ur egen kassa och så betalade någon annan stackare den sista hundringen, hehe.
Valde den svarta varianten. De fanns i rosa också, men det var bara lillfingret som var rosa och resten var kamoflauge-mönstrat. Jag hatar kamoflaugemönstrat, fattar inte att folk har på sig sånt fortfarande, det var typ inne i mitten av 90-talet!

 
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0