Brittiska dokumentärer äger!

Skrivet 2009-01-13 @ 21:28:48
De här brittiska dokumentärerna är ju så intressanta! Nu är det en om barn som kick-boxas.. Väldigt korkat tycker jag, föräldrarna får värsta kicken av att se sitt barn slåss med andra verkar det som, döttrarna boxas också.
Och så låter de barnen boxas i andra länder också och där är det andra regler, de kanske inte har lika mycket skydd t ex. De frågade ett av barnen vart han föredrar att boxas och han svarade "I england... för då blir man inte skadad." och sen visade de ett klipp från när han boxas utomlands med en liten thailändsk pojke och det är ju värsta fighten.. och föräldrarna tittar på..? Haha hur dum får man vara!? Jag skulle ju sparka omkull den andra ungen och ta hem min egen.

Sen så står en pappa med sin dotter efter att hon har förlorat en match och han är jättebesviken och hon är bara ledsen för att han är besviken. Sen står hon i sitt rosa rum och klär ut sig till prinsessa och är jätteglad och pappa står och muttrar om att hon inte är intresserad av boxning, att hon inte vill. Och sen så säger han nedlåtande "Hon är inne i någon småflicksfas nu.." Men nehe? Kanske för att hon typ precis börjat skolan och ÄR en småflicka?

De brittiska dokumentärerna visar ju hur mycket sjukt folk det finns... att folk inte förstår att de filmas just för att det är onormalt, inte för att de är några förebilder.
Kommentarer
Postat av: Krille

Det du skrev i slutet stämmer så grymt bra! Dom tror ju att dom är rena rama Zlatan och att folk ser upp till dom, enda anledningen till att dom får vara med på tv är för att alla andra ska förstå hur normala dom är..

Sen är det ganska sjukt att det oftast (inte jämt, men oftast) är dom brittiska dokumentärerna som spårar mest..

2009-01-14 @ 15:35:30
URL: http://kingkrille.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0