Australia!

Skrivet 2009-01-18 @ 22:09:26
Idag har jag vart på bio med Sebbe och sett filmen Australia. Vi är luspanka båda två men jag hade två biocheckar som jag fått från skolan som vi använde.
Filmen var ganska bra men för lång. Det är svårt att bestämma genre på filmen tycker jag för det var sorglig, rolig, romantisk och actionfylld. Men man borde ha kunnat korta ner första halvan av filmen för då hände det egentligen inte så mycket, allt det som visas i trailern kom först mot slutet så jag satt bara där och undrade om det som visades i trailern verkligen skulle hända. Men den var rätt bra iallafall, jag rekommenderar den.
Mot slutet blir det krig och de bombar som bara den och då kom jag och tänka på att det där är det som händer i Gaza nu. Jag förstår inte poängen med krig, det är ledarna för länderna som bråkar och vill ha makt och land. Men vilka är det som tar stryk för deras konflikt? Befolkningen!
Kan vi inte skicka iväg alla maktgalningar till en annan planet så kan de få kriga för sig själva och attackera varandra med napalm eller vad de nu vill.


Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0