Melodifestivalen deltävling 3

Skrivet 2009-02-23 @ 19:44:54
Deltävling tre hölls i Leksand och här är mina åsikter om de som deltog:

Velvet - The Queen
Helt okej låt men är det bara jag som tycker att det är lite provocerande att sjunga "I am the queen" ? Eller personligen så bryr jag mig väl egentligen inte men jag kan tänka mig att många andra i världen blir lite omedvetet irriterade.Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox - I Got You
Ojoj här hann man tröttna på låten innan de hade hunnit säga klart namnet på artisterna. Det känns ju verkligen konstigt att Rigo som var med i The Latin Kings var med i melodifestivalen och sjöng en reaggelåt och var stylad á la 50-talet. Men det är ingen låt som jag tänker lyssna på i framtiden.
Molly Sandén - Så Vill Stjärnorna
Det är ju helt sjukt att hon är två år yngre än mig när hon typ ser ut att vara fem år åldre, orättvist! Otroligt duktig på att sjunga men en ballad på svenska går aldrig hem. Molly och hennes två systrar är riktiga sångtalanger och de kommer bli stora alla tre. Kul att hon vann över självsäkra BWO. Låten var fin men jag tror mer att det var hennes talang som slog folk och inte låten.


E.M.D. - Baby, Goodbye
Bra låt men deras scenkläder var jag inte så förtjust i. Jag satt och väntade på att de skulle ta av sig några plagg så att de skulle bli lite coolare men nej de hade frack och hatt hela nummret. De sjöng i stämmor på vissa ställen och då var det någon av de tre musketörerna som borde hållt käft för det lät inte så bra, hehe. Jag har något emot erik för han var ganska dryg när han var med i vakna med the voice, lät knappt de andra killarna prata och dessutom så hade han överdrivet mycket snus under överläppen.
Grattis till finalplatsen iallafall. Men de sjöng 4,5 sekund av sin låt inför pressen och det är regelbrott så de förlorade nästan platsen.


Mikael Rickfors - Du Vinner Över Mig

"Du vinner över mig" ja vem fan gör inte det? Otroligt dålig låt och det såg ut som om han kämpade för att stå upp och längtade efter sin rullator. Hem och lös korsord med dig!Maja Gullstrand - Här För Mig Själv
Det här måste ju vara tävlingens sämst låt någonsin. Texten var ju hur dålig som helst och jag och Sebbe förstår inte hur man kan ställa upp med en sådan låt. Här är en liten bit av texten "Borde göra någonting bra, kanske städa, eller gå på promenad" Allvarligt!?
Det här bidraget kom iallafall sist och han som skrev låten kom fram till Maja på efterfesten och bad om ursäkt för att han hade skrivit en så dålig låt.


Sofia - Alla
Bra låt med bra ös, den här låten kommer nog spelas på radio och jag kan tänka mig att ha den på min iPod. Men låten passar inte i tävlingen, Sverige kan ju inte skicka ett bidrag på grekiska! Fatta om typ bulgarien skulle uppträda med en svensk låt i stora tävlingen!? Sen så är det ju svårt att rösta på en låt som man inte ens förstår... den skulle ju lika gärna kunna handla om att alla är knarkare.. Det var därför det gick så dåligt för Sofia tror jag.


BWO - You're Not Alone
Stor besvikelse, Alexander Bard brukar ju fatta att de krävs en fartfylld låt för att bli stor och ändå så uppträder de med den här låten som är lika intressant som avslagen cola. BWO var så självsäkra att de skulle gå direkt till final så tjejen är i new york under andra chansen så nu måste de hitta en ersättare. Men sak samma hon sjöng ju knappt så det blir väl inga problem.(Bilderna kommer från melodifetivalen.se)

Jag tyckte att den här deltävlingen var ganska dålig... inte speciellt bra låtar och jag hade väl ingen speciell som jag hejade på..
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0