Klubb Onsdag

Skrivet 2009-02-26 @ 14:11:38
Utgången igår blev bra! Det var först nivå och sen vidare till Klubb Onsdag på hirschenkeller. Klubb Onsdag är sjukt bra, på dansgolvet spelas det senaste,  80- och 90-tal och lite schlager.
På nivå köpte jag och Sara varsin portion pommes, gudomligt. Jag har aldrig hört någon klaga på nivås pommes. Men jag kan tänka mig att det är rätt äckligt i deras kök, men det man inte vet lider man inte av!
Efter några aquatini raspberry så tog vi bussen mot centralen. Det var bara jag, AnnaMaria, Sara och Jesper för de andra åkte lite tidigare än oss. Vi satte oss på bussen som de andra tog.. fyran tror jag. Men ingen visste vart vi skulle gå av och sen började vi snacka om massa roliga saker och det kändes som om halva bussen lyssnade på oss. Helt plötsligt så var vi på valhallavägen och vi gick av bussen och tog tunnelbanan från tekniska högskolan, oups.
På tåget pratade vi om gamla blonde-moments och killen som satt bredvid oss på tunnelbanan kunde inte hålla sig för skratt. Härligt, jag kände att vi var kommunaltrafikens underhållning igår!
På hirschen återförenades vi iallafall med de andra från min klass och dansade konstant till ungefär två när jag, Sara och AnnaMaria begav mot nattbussarna för att vi hade så ont i fötterna.
Det roligaste på hela kvällen var när vi åkte fel och satt och skrattade hejdlöst åt olika saker.
Totalt gjorde jag av med 180:- igår varav 40:- gick till garderoben.


Nivå 22's kungliga pommes


Sara och AnnaMaria


AnnaMaria, Jesper och Sara
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0