Skräckmötet

Skrivet 2009-02-19 @ 19:26:21

Idag hade jag det där mötet om studentkryssningen. Gick runt i skolan igår och satte upp 37 lappar om mötet och bad tanten på expeditionen att skriva ut det på tv-monitorerna och så skickade jag massa mail på facebook. Om man vill att folk ska komma så måste man ju överdriva. Det var möte förra veckan om en eventuell reunion med gänget som var i Bydalen och det var ju inte speciellt många som kom på det första mötet.
Jag fick höra om massor som inte kunde komma på kryssningsmötet och Malin representerade väldigt många från hennes klass. På facebook var det igår 66 personer med i kryssningsgruppen så jag räknade väl med kanske 40 personer. Ganska läskigt att prata inför massa folk som man inte känner!
Men jag malin sofia och anton var i lilla aulan innan mötet, de skulle sitta där framme så att jag hade lite mentalt stöd när jag skulle stå och prata inför alla. Sofia tittade ut genom dörren och utbrast "Ska alla in hit? Det är helt fullt med folk! :O". Då blev jag lite nervös. Sen öppnade vi dörrarna och det bara vällde in folk, det tog aldrig slut. Jag kände hur jag blev mer och mer nervös där längst fram på den lilla upphöjningen framför whiteboarden. Sofia räknade alla när de gick ut efter mötet, vi var 104 personer! Hela aulan var full! Inte alls vad jag hade förberett mig inför!
Men det gick bra, jag fick folk och skratta och det var medvetet, yes! Haha. Nej men jag drog igenom all info och sen när jag frågade "Låter det bra?" så började alla applådera och tjoa, det var najs men jag blev antagligen röd som en tomat när alla började applådera.
Men det blir iallafall av en hejdundrans kryssning, många sprang till datasalarna och bokade direkt. Jag åkte hem till Malin och så bokade vi en B-hytt åt oss, Sofia och Elin. Regeln i vår hytt är att ingen går och lägger sig förrens solen har gått upp! Haha.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0