Systemkamera!

Skrivet 2009-02-08 @ 19:01:49
Nu är jag hemma igen, blev inget mobilbloggande för kylan slog ut min mobil nästan helt och hållet. Men jag har endel att blogga om men det orkar jag inte göra idag, är helt slut!
Att bero på ingenting så kände jag för att shoppa idag så jag köpte en systemkamera. Haha nej det var ju knappast något impulsköp men jag köpte faktiskt en Canon EOS 450D idag. Fick ju tillbaka pengarna för mobilen som jag aldrig fick och då upptäckte jag att jag äntligen hade råd med min efterlängtade systemkamera. Jag har fortfarande råd att betala Egypten, det var jävligt bra att jobba på posten i jul, fick ju massa pengar.
Köpte iallafall kameran på netonnet för 6490:- och då ingick ett objektiv också. Mamma och pappa bjöd på tre års försäkring, det var väldigt snällt tycker jag! En annan trevlig upptäckt var att mamma och pappas objektiv till deras analoga systemkameror fungerar med min kamera också, objektiv kostar ju en hel del. Nu kommer det bli massa fotande framöver så att jag lär mig hur allt fungerar!

Kommentarer
Postat av: HDR-fotografen

Grattis till en bra kamera.

2009-02-09 @ 15:55:06
URL: http://fotografhelsingborg.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0